Sunday, March 22, 2009

~SALAH KE AKU BERAMBUT PANJANG???!!!~

ADUHAI…apasal la rambut aku yang lebih diperkatakan di atas bibir ibu dan kakak-kakakku....tak boleh ke lelaki rambut panjang?? Adesss….penat aku berusaha menyimpan rambut takkan nak potong camtu je...




~Ini antara opinion ahli keluarga aku pasal rambut panjangku ni~




Ibuku : Potong jela..bukannya hensem pun...tak smart langsung!




Kakakku yang 1st : Potong jela!! X lawa pown rmbut panjang!




Kakakku yang 2nd : 1. Ishh!! Rambut cam cendawan bunting!!



2. Ishh!! Rambut cam perempuan!!Muke pun da jadi cam

perempuan!!!




Kakakku yang 3rd : Rambut cam cendawan butang!!





Adoi…ini macam tensen la nak simpan rambut…baru ingat nak merasa panjangnye rambut selepas 12 tahun bersekolah dengan rambut yang skema!! TIDAK!! Aku taknak potong!!! HATI KERING!!!



~Anyway thanx to adzam@aber and batman!! Fully support my hairstyle!!~




p/s : Aku takkan potong sampai la aku masuk U!! Nak menunjuk kat Frank dengan rambutku yang panjang mengurai nih!!hahahaah!!!

(Sorry post ni agak merapu dari yang asal!!)

4 comments:

~cik manis~ said...

org rmbut pnjg ni slalunye x kmas la.
tmbah2 lg guys kn. bknnye rjin pum nk jge rmbut ni.
as long as korg bleh jge btul2 rmbut tu, ok je ;)

raihatulwirdah said...

weyh..aku blom lg tgk rmbut ko...
haha tak sume org sesuai berambut pnjg...klu ok...cun r...pe kte ko taruk pict ko..huhu.. aku ske je sesape yg try buat rmbut cam jonas brothes..

p/s undi hafiz AF!!

Zul-9 said...

~errr~

~kalo kmas leh tak???~ (^.^)"

~hah wirdah kalo mcm noh hujan ok?~

raihatulwirdah said...

oh yg tuh sure lawa punye..hehe...
rebonding si0t.....