Thursday, March 26, 2009

~MY CUTE CATFIGHT!!~





APAKAH yang anda fikirkan sekiranya anda tidak melayan kucing-kucing anda itu?? Pernah terfikir diorang buat ape??Memandangkan aku tengah tak ada keje nak buat, aku ambil kamera akak aku yang aku selalu guna dan memulakan OPERASI:WHATS YOUR CATS DOING...




Menggunakan semua skil-skil paparazzi tak bertauliah aku dan mengeditnye dalam bentuk movie..akhirnya aku berjaya melunaskan matlamat aku ini...and the results? Superb!! hahahaha...akak-akak aku memberi respon yang bagus walaupun tak berfaedah pun buat camni..huhuhu...



~By the way, check this out what my cute cats doing!~




video



p/s : are my cats cute??? huhuhuhu (^.^)!!

4 comments:

dibaqila said...

wakakak!!!!!
miit uh garang siot.hihi
kuat katok binatang lain uh,bahaye.
hahaha

amirfazwan said...

hoho..
nice try..
tp xle beat aq pny editing..
hehe(riak plak)

hmm...
aq tgu video persenyawaan kucing ko plak...

hahaha

raihatulwirdah said...

gila r ko ameer...
ku tak de kucing.....

Zul-9 said...

~ to :diba~
ahahahha..biasak arr...nk ajak kucin ko fight???juare wrestling 2!!~

~to :amir~
adeii...aq pkai windows movie maker...orang baru blaja...memang la x smat...hahahha

~to :wirdah~
g la bela kucing