Friday, March 6, 2009

Komen Akira Toriyama mengenai DRAGONBALL:EVOLUTION...




FOR YOUR INFORMATION, filem DRAGONBALL:EVOLUTION akan ditayangkan tak lama lagi…filem yang diterbitkan oleh 20th Century Fox ini telah mempromosikan videonya yang Nampak agak menarik untuk ditonton…disebabkan perubahan yang agak besar dari segi jalan cerita sebenar DRAGONBALL, ia masih boleh diterima oleh peminat-peminat DRAGONBALL seluruh dunia…for sure all of you want to know what Akira Toriyama, the creator of the DRAGONBALL told the media after he watch the promo video…



Here we heard about his comment that I read on the KREKO magazine…



“He was so surprised by what happen to his DRAGONBALL…all character and storyboard were much, much different than the originality…but eventually he was impressed about the film because all the actors and directors in this film had contributed a good work to make DRAGONBALL:EVOLUTION looks great!! He also said that this film will be a legendary film in DRAGONBALL history….He also titled this film as

NEW DRAGONBALL in this century”




Macam tak percaya dia cakap camtu kat media…hahaha…nampaknya dia memberi sokongan penuh kat atas filem ni…takpun aku rasa dia dah terperanjat tahap gaban sebab tengok karya dia dah tunggang langang dibuat oleh barat…walauapapun kite tunggu filem tu yang dijadualkan kuar kat pawagam dalam bulan 3 (mengikut ape yang aku tengok dalam TGV nye website…).




p/s: kat sini penulis kreko tu buat lawak, die tulis akira toriyama cakap “ahahaha, Dragonball aq telah jadi camnie!”…tapi kalo diikutkan memang lawak pun, filem dragonball nie macam dah tunggang langang dari cite sebenarnye…bayngkan hame kame ha ditukar dalam English, cmne ek??


4 comments:

D.I.T.T.O said...

tukar english jadi kome gile!!
ekekekeke..
mangkuk punye kolam..

Zul-9 said...

hahaha...

aku ade idea kalo hame kame ha jadi english...

cube ko cakapkan dalam loghat english..

Nga ME Nga ME HAng!!!

The Pseudonyms said...

bengong...
x da akira nak cakap benda ni nampak bodoh je.... mesti la die ckap mcm 2... mesti r nak jage name baik artis orang...
lg pun ko bace kreko... bkan kat laman web rasmi... juz g tengok la bodo..
aq ni pencinta seni manganime yang sejati... memnting kan yang original... kalo yang mcm tu x leh wat nak wat mcm ne...

Zul-9 said...

~Erkk??!!~

~boleh ka anda bercakap secara elok dan terang?? adakah anda pandai sangat sampai ckap owg b*d*h banyak kali?? budi bhase ngan mmbe mane neyh??!!~